Nyhedsbrev

Få nyhederne fra Royal Events:

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Royal Events > Copyright og Disclaimer

Disclaimer samt Copyright for brug af oplysninger på royalevents.dk


Indholdet på vores hjemmeside er udelukkende til eget informationsbrug...

Oplysningerne på royalevents.dk må på ingen måde anvendes som erstatning for professionel individuel vejledning eller rådgivning. Royal Events kan ikke drages til ansvar - direkte eller indirekte - for nogen økonomisk skade eller gener, som er en konsekvens af brugen eller misbrugen af informationer fra os.

Alt materiale på vore hjemmesider tilhører ophavsretligt Royal Events. Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Royal Events A/S.

Brugerne kan dog frit printe indholdet til eget privat og ikke kommerciel brug på følgende betingelser:

- At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer.
- At ingen gebyrer må tages for privat udlån af materiale.
- At ophavsrettigheder og Royal Events' navn udtrykkeligt angives som kilde.


I det omfang intet andet er foreskrevet i tvingende lov, er Royal Events ikke ansvarlig for nogen direkte eller indirekte skader/tab som kan forekomme i forbindelse med anvendelse af royalevents.dk eller websteder som royalevents.dk linker til eller informerer om, eller som kan opstå ved eventuelle driftsforstyrrelser.

Royal Events er ikke ansvarlig for indholdet på andre websteder, som royalevents.dk linker til, ligesom vi ikke kan drages til ansvar for indholdet af indlæg, artikler eller nyheder på vores hjemmeside. Dette gælder også vedrørende materiale fra vores eksterne danske eller udenlandske samarbejdspartnere, arrangører, annoncører eller andre.

Hvis der på vores hjemmeside - eller eventuelle websteder som vi linker til - måtte forekomme upassende indlæg el. lign., opfordrer vi til at kontakte os herom på e-mail, så vi kan få oplysninger om dette fjernet på vor hjemmeside.

Vi forbeholder os ret til at fjerne alt materiale, som anses for at være upassende f.eks.: pornografisk, stødende, fornærmende, injurierende, udokumenteret, ulovligt eller som på anden måde er i strid med god moral og etik.

Bemærk også, at de hos Royal Events angivne udbudspriser og øvrige oplysninger er med forbehold for eventuelle ændringer eller tekniske fejl.


Vi ønsker god fornøjelse med brugen af hjemmesiden royalevents.dk