Nyhedsbrev

Få nyhederne fra Royal Events:

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Royal Events > Persondataoplysninger

Persondatapolitik hos royalevents.dk


Herunder kan du læse mere om sikkerhed og om brug af personlige oplysninger på royalevents.dk:

Alle oplysninger, som du efterlader dig på royalevents.dk, bruges kun af Royal Events og vores samarbejdspartnere i forbindelse med bearbejdning af services, som du selv har tilmeldt dig.

Vi samler to typer af oplysninger på royalevents.dk. De elektroniske spor, som din computer efterlader efter hvert besøg, og de kontaktinformationer og andre oplysninger som du selv oplyser til os, når du frivilligt fortæller os om f.eks. dine interesser i de serviceydelser som vi eller vores samarbejdspartnere tilbyder.

Elektroniske spor på Internettet:

De elektroniske spor opstår, når din egen browser sender informationer til vores server og giver os følgende oplysninger:

- Hvilke sider du har kigget på hos os og hvornår.

- Hvilken browser du bruger.

- Din skærmopløsning.

- Dit styresystem.

- Den webside du kom til royalevents.dk fra (om nogen).

- Din IP-adresse - det nummer, der identificerer din computer over Internettet.

Al information, vi indsamler på baggrund af de elektroniske spor, bruges udelukkende til statistiske formål, så vi løbende kan forbedre royalevents.dk. Vi bruger dem altså ikke på individniveau, men kun til at se f.eks. hvor mange der besøger os, eller hvilke sider der er mest populære og lignende.

Kontaktinformationer og øvrige oplysninger:

Hvis du i forbindelse med vore særlige services opgiver informationer, gemmer og bruger Royal Events kun disse oplysninger i forbindelse med den pågældende aktivitet eller serviceydelse. Hvis du f.eks. fortæller os om dine ønsker eller interesse i vores serviceydelser, for at vi bedre kan hjælpe dig at opfylde dine ønsker og behov, bruger vi og vore samarbejdspartnere i fortrolighed kun oplysningerne i denne sammenhæng. Eller, hvis du f.eks. fortæller os om dine interesser, så vi fremover kan målrette vores kommunikation til dig, gemmer vi kun oplysningerne, så længe du selv ønsker dette.

Du kan altid skrive eller ringe til os, hvis du ikke længere ønsker, at vi skal gemme de oplysninger, som du tidligere har givet os.