Nyhedsbrev

Få nyhederne fra Royal Events:

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Royal Events > Informationer om virksomheden


Generelle informationer om Royal Events A/S & Investor Gruppen A/S:

Royal Events forestår de praktiske opgaver med planlægning, tilrettelæggelse, koordinering, markedsføring og udbud af oplevelsesarrangementer i samarbejde med særligt udvalgte eksterne virksomheder.

Billetter til de arrangementer som udbydes via Royal Events, tilbydes i samarbejde med de eksterne virksomheder hvor arrangementerne aktuelt er programsat til afvikling, herunder tillige i samarbejde med øvrige af en lang række af landets bedste underleverandører.

Disse eksterne underleverandører og virksomheder hvor arrangementet gennemføres, påtager sig ansvaret i forbindelse med afviklingen af de arrangementer, som vi hos Royal Events forestår salget af. Det er derfor også disse eksterne virksomheder og underleverandører, som håndterer eventuelle forsikringssager.

Vi samarbejder kun med anerkendte virksomheder og underleverandører, som ifølge vores overbevisning efterlever høje kvalitets- og sikkerhedskrav. Da vi hele tiden stræber efter at forbedre de arrangementer og oplevelser som vi udbyder, vil der kunne forekomme ændringer i vores udbud.

Arrangementernes gennemførelse som de er anført er med naturligt forbehold for eventuelle uforudsete begivenheder eller behov for ændringer, herunder bl.a. frafald fra en eller flere af de programsatte underholdere eller ved eventuelle øvrige forhold af enhver art som arrangørerne ikke er herre over.

Der vil ikke kunne opnås erstatning ved behov for evt. ændringer eller aflysning p.g.a. uforudsete begivenheder. Ved aflysning vil man få besked herom til den e-mail som er oplyst os ved købet af billeterne. Ved aflysning refunderes prisen for købte billetter ekskl. gebyrer.

Kontakt informationerne for Royal Events er følgende:

           
ROYAL EVENTS A/S

c/o Investor Gruppen A/S

Hasseris Bymidte 21, 1.
9000 Aalborg - Danmark

Telefon nr. 70 23 17 00

E-mail:
mail@royalevents.dk

Web: www.royalevents.dk


Aktieselskab med CVR-nr. 82 86 30 28