Nyhedsbrev

Få nyhederne fra Royal Events:

For at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bedes du indtaste nedenstående ekstra oplysninger.

Tip en ven

Generelle Salgs- og Leveringsbetingelser m.v.

Generelle Salgs- og Leveringsbetingelser,
Lejebetingelser og øvrige forbehold m.v.
ved
Online Booking hos Royal Events & Investor Gruppen:



Forbehold vedr. ændringer eller evt. aflysning:

Arrangementernes gennemførelse som de er anført er med naturligt forbehold for eventuelle uforudsete begivenheder eller behov for ændringer, herunder bl.a. frafald fra en eller flere af de programsatte underholdere eller ved eventuelle øvrige forhold af enhver art som arrangørerne ikke er herre over.

Du vil ikke kunne opnå erstatning ved behov for evt. ændringer eller aflysning p.g.a. uforudsete begivenheder. Ved aflysning vil du få besked herom til den e-mail som du oplyste os ved dit billetkøb.


Billetkøb til Events:

Efter køb kan du ikke få din billet refunderet, eller fortryde købet. Tjek derfor straks din ordre ved din booking og betaling, så du samtidig sikrer dig, at det er det rigtige du har foretaget dig. Ved aflysning refunderes prisen for købte billetter ekskl. gebyrer.

Købte billetter kan iøvrigt ikke byttes eller på anden måde kræves refunderet. I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jfr. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Alle billetpriserne på events, med undtagelse af specielle gruppeoplevelser, angives inklusive moms, idet der samtidig gøres opmærksom på, at nogle af oplevelserne kan være afgiftsfri. Desuden opgives alle billetpriser inklusive alle eventuelle offentlige afgifter, told m.v.

Priserne som angives i forbindelse med et arrangement er faste tilbudspriser, og udelukker derfor muligheden for at opnå evt. andre former for specielle tilbudsrabatter eller lignende hos såvel Royal Events som hos de samarbejdspartnere der forestår den praktiske gennemførelse af de enkelte arrangementer. 


Gyldighed / mistet billet:

Det er vigtigt at du behandler din billet som et værdipapir, og sikrer dig mod at den kopieres eller udskrives flere gange. Såfremt der er printet flere kopier af billetten er det kun den billet med personnavn der bliver scannet og registreret første gang der er gyldig – øvrige kopier betragtes som ugyldige.

Har du mistet din billet eller er den blevet ulæselig kan du til enhver tid få udstedt en ny, ved hjælp af et link i e-mailen med den tilsendte ordrebekræftelse. Bemærk, at den gamle kvittering/billet bliver derefter deaktiveret og kan ikke længere bruges. Har du mistet din kvittering/billet, så kontakt straks Royal Events på mail@royalevents.dk eller på tlf. 70 23 17 00 - vi træffes bedst på alle hverdage kl. 9-16.


Bestilling af f.eks. drikkevarer m.v.

Samtidig med køb af billetter til deltagelse i et arrangement, kan det ofte være muligt også at bestille diverse drikkevarer til dagens arrangement. Opkrævning herfor sker dog ikke ved dit billetkøb, hvorimod betalingen herfor skal foretages på stedet ved drikkevarernes levering.


Forsikring og anvar:

Billetter til de arrangementer som udbydes via Royal Events, tilbydes i samarbejde med de eksterne virksomheder hvor arrangementerne er programsat til afvikling, herunder tillige i samarbejde med øvrige af en lang række af landets bedste underleverandører.

Disse eksterne underleverandører og virksomheder hvor arrangementet gennemføres, påtager sig ansvaret i forbindelse med afviklingen af de arrangementer, som vi hos Royal Events forestår salget af. Det er derfor også disse eksterne virksomheder og underleverandører, som håndterer eventuelle forsikringssager.

Vi samarbejder kun med anerkendte virksomheder og underleverandører, som ifølge vores overbevisning efterlever høje kvalitets- og sikkerhedskrav. Da vi hele tiden stræber efter at forbedre de arrangementer og oplevelser som vi udbyder, vil der kunne forekomme ændringer i vores udbud. 


Varekøb:

Varekøb online følger markedsføringslovens regler, hvor du bl.a. har 14 dages returret fra den dag du har modtaget varerne. Læs mere herom på http://www.forbrug.dk/

Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen. Ved returnering tilfalder alle portoudgifter køber med mindre varen er mangelfuld, i hvilket tilfælde køber får alle omkostninger refunderet. Vedlæg venligst købsbevis, navn og kontonummer. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes tilgodehavende til din konto.


Varelevering:

Levering af varer koster kr. 50,00 uanset hvor mange varer du køber. Der kan dog forekomme enkelte undtagelser til dette, men du vil altid kunne se den samlede pris for din leverance ved at kigge i indkøbskurven før du afgiver din endelige bestilling online.


Kortgebyr:

Vi modtager Dankort / VisaDankort og eDankort: Der opkræves pt. ikke gebyrer.

       Øvrige korttyper modtages pt. ikke.

Bemærk, at der på dit bankkontoudtog ved betaling af køb vil stå "Investor Gruppen", da dette er moderselskabet som forestår fælles bogholderi og administration fra kontor adressen Hasseris Bymidte 21, 1., 9000 Aalborg. tlf. 7023 1700, hverdage kl. 10-15.

 

Personoplysninger:

Vi indhenter kun de nødvendige oplysninger til brug for vores billetsystem og webshop, til identifikation og validering. Oplysningerne bruges kun til at afsløre forsøg på svindel. Når du køber billetter/varer beder vi dig om navn, adresse, e-mail, telefonnummer og selvfølgelig dine betalingsinformationer. Telefonnummer og e-mail bruges i forbindelse med eventuel uoverensstemmelse eller lignende, så vi altid kan give dig den bedst mulige service.


Videregivelse til tredjemand:

Vi videregiver aldrig dine personlige oplysninger til 3. mand.

 

Kontakt:

Har du spørgsmål, ris eller ros er du meget velkommen til at kontakte os.

Royal Events A/S og Investor Gruppen A/S
Hasseris Bymidte 21., 1. sal, 9000 Aalborg.

E-mail:
mail@royalevents.dk

Website: www.royalevents.dk

Telefon 70 23 17 00
Vi træffes bedst på alle hverdage kl. 10-15.


CVR nr. 82 86 30 28